OBS!

När man får chansen att skriva en bok tänker man inte så mycket mer än på just det. JAG SKA SKRIVA EN BOK, DEN SKA GES UT, HOLY FUCK. Det jag gör kommer att bli en faktisk produkt med mitt namn på sig. Det räcker rätt så långt. Det var först för kanske en vecka sedan jag började tänka på att någon, potentiellt, kommer att läsa den också. Så döm om min förvåning när jag fick peppmail från Adlibris att tydligen mer än 2 personer (mina föräldrar) är intresserade och har förbeställt. Så pass många, till och med, att Bokus också vill göra det möjligt att förhandsboka. OMG.

Nu kan man alltså gå in här och beställa Meningen Med Hela Skiten på Bokus, och få boken signerad av mig. Kampanjen är bara igång någon vecka eller så så det är bäst att skynda fynda. Sen blir den både dyrare och saknar mina kråkfötter i sig.

Dessutom kan jag berätta att jag kommer till Göteborg den 9-10 maj för en massa skoj, tex det här:

 

Hoppas verkligen att få träffa några av er där!

13 Replies to “OBS!”

  1. Hei Nina! Du har til og med norske fans som har forhåndsbestilt et signert eksempler. Jeg er en av dem 🙂

  2. Jag har redan skrivit upp 9e maj i min kalender! (:(:(:

    Hoppas att min förbeställda från Adlibris hinner komma innan fredag. Vill så gärna ha dina kråkfötter i den.

  3. Many thanks for creating the effort to talk about this, I feel strongly about this and like studying a great deal more on this topic. If feasible, as you gain expertise, would you mind updating your weblog with a great deal more details? It as extremely helpful for me.

  4. Pingback: Blue Coaster33
  5. Pingback: streaming movies
  6. Pingback: streaming movies
  7. Pingback: water ionizer
  8. Pingback: alkaline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *