Fixar naglarna för att det är härligt.

Jag ber om ursäkt för bristen på lite mer tunga inlägg den här veckan. Jag skyller utan inbördes ordning på:

– påsken

– diverse glädjande boknyheter (tvåa på Bokustoppen igår, yay!)

– rosésug

– att få springa i vårsol är roligare än i snöslask

– har haft undervisning alla förmiddagar hela veckan

– att vi försöker bygga nya elementskydd

– våren i allmänhet

Och nu är det dessutom fredag och det gör det ju stört omöjligt att tänka på något annat än helg, dans, och allt ovanstående. Så jag ber om att få återkomma nästa vecka. Förresten, ni har väl inte missat att Fi’s supportskiva finns på Spotify nu? Måste ju ge respekt till ett politiskt parti som kan samla så sinnessjukt mycket bra låtar. Har förresten fått lite frågor om mitt politiska engagemang på senaste tiden. Jag är inte medlem i eller affilierad med Fi, det är fortfarande MP som gäller för mig. Det kan jag förklara men det är ett typiskt inlägg jag får återkomma med. Tills dess vill jag bara lyssna på det här.

 

 

12 Replies to “Fixar naglarna för att det är härligt.”

 1. Kul att boken går så bra!

  Jag läser din blogg regelbundet och tycker ofta du har väldigt intressanta saker att säga. Men jag funderar på vilka bloggar du brukar läsa? Vi existerar ju inte i ett vakuum utan influeras av andra och det skulle vara roligt att veta vilka dina favoritbloggar är.

 2. Hej! Jag tänkte höra om du har bra tips på böcker och/eller texter som undersöker hur media påverkar vårt sätt att se på världen? Hur till exempel reklam eller filmer/tv-serier kan befästa diverse inlärda ”sanningar” om hur en person ska vara utifrån vad för kön hen har, hudfärg, religion etc. Gärna både psykologiskt men även historiskt! Du kanske t o m redan skrivit ett inlägg om detta?
  Tack på förhand!
  //E

 3. Hej Nina. Jag träffade en kille ett tag. För några månader sen så ”kom vi överens om” att vi inte skulle fortsätta ses, för att vi vill olika saker. Jag försöker gå vidare men det gör så fucking jävla ont och jag förstår inte hur det är meningen att man ska kunna överleva. (På riktigt. Jag har hamnat på psykakuten flera gånger när mina vänner hittat mig när jag tagit överdos, ej bara ett uttryck) Det går inte att tänka på något annat och det är som att ingen förstår. Helvete. Vad ska jag göra?

 4. Pingback: Blue Coaster33
 5. Pingback: increaseleptin.com
 6. Pingback: stream movies
 7. Pingback: water ionizer
 8. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *