FREDAG! OCH GOD DAMN SEMESTER!

Idag är min sista vanliga arbetsdag på jättelänge. Sex veckor, för att vara exakt. Under den tiden ska jag täcka in större delen av södra och mellersta Sverige med tåg och bil, återuppleva förra sommarens mest magiska festival på Skankaloss, gå på två bröllop och läsa tre miljoner böcker.

Det innebär alltså att jag kommer att vara lite segare på mailen än vanligt. Bloggen kommer så klart att vara igång, men kanske med lite längre tid mellan inläggen och lite mer förinställt än vanligt. Hoppas att det är okej med er (retorisk fråga obs, jag vet att det är okej med er).

Detta innebär också att jag inte ska till Almedalen i år. Men jag vill ju ändå vara med på ett hörn, så nästa vecka tänkte jag passa på att reprisa några av mina mesta populära politiska inlägg från de senaste månaderna.

Ut i sommaren med er nu!

 

227 Replies to “FREDAG! OCH GOD DAMN SEMESTER!”

  1. Hej Nina!
    Härligt med semester, njut riktigt mycket!

    Tänkte kolla om det kommer uppföljning på din road trip guide snart? Vi åker till San Francisco i september för att sedan resa runt i 3 veckor, främst i Kalifornien, så försöker planera för fullt just nu 🙂
    Hade verkligen varit bra med lite extra tips nu så om du har uppföljning på din resa nerskriven så hade det uppskattats vääääldigt mycket om du publicerade ett inlägg om det snart!

  2. We have a giant timer counting down and a copztuerimed woman’s voice that comes over a speaker system saying, BEGIN. , 2 mintues remaining. 1 minute remaining. Pretty damn nerve racking, but also kind of exhilarating.

  3. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *