Hej.

Får be om ursäkt för extremt seg uppdatering här nu, men när jag kollar läsarstatistiken verkar det inte göra sådär jättemycket. Ingen är ju här? Gissar att ni liksom jag tycker att det är rätt så omöjligt att sitta och läsa initierade texter när det är 5000 grader varmt ute. I stället har mina senaste veckor handlat om att:

– vara på festival (Skankaloss i Gagnef, mer om det snart)

– klappa gulliga hundar

– bli utskälld av gulliga hundar

– bada i olika sjöar och hav

– dricka vin en hel dag i Köpenhamn

– gå på bröllop i en bokskog i Skåne

– och nu har jag precis landat på min familjs landställe på Torö.

Det känns faktiskt helt bisarrt att det ens är möjligt för hjärnan att koppla ner från sitt normaltillstånd så fullkomligt. Som att en vore en helt annan person. Jag får lite dåligt samvete för att jag inte följer med bättre i vad som händer i Gaza, men det går inte. Som att försöka sträcka sig efter något på en alldeles för hög hylla.

Hur som helst, vill ni se lite vad jag gör ändå kan ni följa med på insta, där heter jag @ninaakestam.

9 Replies to “Hej.”

  1. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: stream movies
  4. Pingback: water ionizers
  5. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *