Start på rant:

Svar till människor som ibland frågar mig om jag stavar fel i mina inlägg med flit: det vore supersuperkonstigt att göra så. Självklart är det inte med flit. Jag skriver något nästan varje dag och har ingen redaktör eller korrläsare, så ibland stavar jag fel. Det beror 9 gånger av 10 på att jag har tryckt på fel tangent. Det är självklart inte bra och det vore bättre att aldrig stava fel, men det är som det här. Jag tycker att det är toppen att bli uppmärksammad på sådana fel och då rättar jag alltid till dem, men passiv-agressiva kommentarer av den där typen är så himla tröttsamma. Slut på rant för den här gången.

6 Replies to “Start på rant:”

  1. Sjukt lätt hänt att man trycker fel, men måste bara säga att jag läste den kommentaren.. tyckte inte alls att den var passiv aggresiv. Kände mer att den var försiktig med en liten nypa humor. Men det är ju svårt att läsa känslor i texter så man vet ju aldrig. Det är väl därför emojis finns 🙂

  2. Precis! Skriver mycket varje dag och brukar alltid läsa igenom innan jag postar/skickar, men missar ändå massa stavfel. Svårt att upptäcka dem i sina egna texter!

    Kul att det blev ‘det är som det här’ i den här texten! 😉

  3. Jag läste också den kommentaren och upplevde ingen illvilja. Snarare hade du väl skrivit nåt om besserwissrar eller hur? Så kommentaren var mer en pass till att se ifall du infört en så kallad ”blink-smajly” till oss läsare.

  4. oj detta kanske var till mig, bl.a. i några inlägg under. var absolut inte menat som passivt aggressivt, trodde enbart att du var skojig i inlägget och skulle driva tillbaka med dig själv. förlåt om jag åsamkat upprördhet hos dig, inte överhuvudtaget min mening :).

  5. It as a shame you don at have a donate button! I ad without a doubt donate to this fantastic blog! I suppose for now i all settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!

  6. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *