Och nu då?

Alltså gud, tack! Har läst alla fina mail och kommentarer det senaste dygnet och är helt gråtfärdig. Så mycket snälla ord att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag återkommer under veckan med inläggen ni har önskat (tips på annat en kan läsa + ett om min forskning står på listan) och nu tänkte jag börja med ett som många också frågade efter: Hur kan man följa mig nu?

Till att börja med vill jag alltså poängtera att anledningen till att jag slutar blogga är att jag behöver dra mig undan och få lugn och ro. Alltså kommer alla mina kanaler att bli mindre aktiva, inte bara bloggen. Men, det händer ju ändå en del grejer framöver, inte minst för att saker laggar (mycket av det jag gjorde i våras kommer tex ut nu under hösten).

För att ha koll på vad jag har för mig kan man följa mig på FB (se till att ni lajkar den officiella sidan) instagram och twitter. Där kommer jag att länka till allt. Innan veckan är över ska också min nya hemsida bli klar, där man bland annat kommer att kunna hitta hela bloggarkivet (sedan jag började hos Resumé 2011). Återkommer om det!

Texter

Jag kommer att fortsätta som krönikör i Metro. Krönikorna kommer ut på nätet varannan fredag och sitter i papperstidningen varannan måndag.

Den facknovell, Jiroekonomi, jag har skrivit åt Novellix kommer ut nästa vecka. För att läsa den kan man antingen prenumerera på Novellix, eller köpa den löst på något försäljningsställe.

Meningen med Hela skiten fortsätter att finnas i bokaffärerna. Jag kommer att prata om den på Bokmässan också, 27/9.

Och sist men inte minst: I vår kommer bokversionen av min blogg ut! Det här är så att säga work-in-progress men tanken är att den kommer att innehålla de mest populära inläggen jag har skrivit, blandat med några av mina krönikor genom åren. En MYCKET fräsig person kommer att skriva förordet, så mycket kan jag säga. Om ni har gamla favoritinlägg ni absolut vill ska vara med får ni gärna tipsa i kommentarerna.

Föreläsningar

Det bästa sättet om man vill ha mig som föreläsare är att plugga Master in Marketing and Media Management på Handels. Där handleder jag också uppsatser (på kandidatnivå också) och dyker upp i lite olika sammanhang. Utanför Handels kommer jag inte att kunna föreläsa lika mycket som hittills, men kommer att göra några få framträdanden i höst/vår. (tex som keynote speaker på Webbdagarna i Göteborg, det ska bli SKITKUL). För att boka mig som talare kontaktar man min agent Simon på Volante.

Forskning

Det kommer ett separat inlägg om det!

Debatter/paneler/intervjuer etc. 

Det här kommer jag tyvärr inte heller kunna göra så mycket som jag har gjort hittills. Sorgligt men sant. Om det inte gäller forskningen, så klart. Då kan man kontakta mig på nina.akestam@gmail.com

Hoppas att det ger en hyfsad bild av vad som pågår. Och igen, tack för all kärlek, blir så glad!

<3<3<3

 

255 Replies to “Och nu då?”

 1. Åh tacktacktack för det här inlägget! Höll ju på att trilla av stolen när jag läste att du skulle sluta blogga. Nu verkar det ju finnas sätt att följa min feministiska husgud ändå, tack för det:) Och lycka till med forskningen såklart!

 2. På riktigt, du och den här bloggen har varit sådant stöd för mig under min kommunikationsutbildning. Fått mig att förstå hur jag inte behöver arbeta för ett ohållbart eller patriarkalt samhälle, men fortfarande jobba med det jag tycker om. Tack för den tiden du lagt på den här bloggen och allt du gett mig! Hoppas jag har möjlighet att se dig föreläsa någon gång!

 3. Men åh vad ledsen jag är att jag inte går Media Managementkursen nu utan gick ut för två år sen! SÅ himla fint det hade varit att ha dig som föreläsare 🙂 (tycker du ska dra ihop en alumniförelåsning eller liknande 😉 )

 4. Hej Nna! Jättebra inlägg du skrivit i veckan! Om du har någon tid övere kan du väl skriva lite mer om depression och utbrändhet, böcker, saker man kan göra på dgen hand för att må bättre, resurser du känner till,osv… Allt uppskattas!!!
  lycka till!

 5. Pingback: Blue Coaster33
 6. Pingback: streaming movies
 7. Pingback: streaming movies
 8. Pingback: alkaline water
 9. Pingback: alkaline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *