Inte bara på händerna!

Majoriteten av de 365 dagar som året har så lever mina små fossingar i ett par Converseskor, vilket de flesta kanske gör nu förtiden? Men nu är det omöjligt och faktiskt idiotiskt att sätta på sig ett par, men Sneakers n Stuff har för andra gången nu designat ett par Lovikka Converse!! Så för er alla som vantrivs i stora kängor och längtar efter sommaren, gå in här och beställ ett par:

1 dag kvar till jullov!

Men först så har vi en minipresentation för Joe Coppard och sedan utvärdering med Desiree och Jacob från Dear Future som varit våra kursansvariga i projektet med Läkare utan Gränser som vi presenterade förra veckan.

//Daniella

1 679 Replies to “Inte bara på händerna!”

  1. Pingback: alkaline water
  2. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *