Spännande utmaning!

Igår hade vi en väldigt lärorik lektion med Johan Welander, han gick igenom hela arbetssökar processen, från det att man ska börja knåpa ihop ett CV, personligt brev, maila, ringa, gå på intervju och sen återkoppling. Vad ska vara med? Vad ska sägas? Olika CV och brev till olika jobb, vad ska man säga? Vad ska man INTE säga? Osv. Lärorikt och mycket bra tips att ta med sig hem!

SSF grupp nr.10 är har nu gjort en kreativ brief och har börjat med att spåna idéer. Det är svårt! Hur fångar man ungdomar som tror de är odödliga och inte vill ta till sig information..? Det är något att bita i och en spännande utmaning!

Trevlig onsdag!

7 Replies to “Spännande utmaning!”

  1. Pingback: water ionizer
  2. Pingback: water ionizer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *