Snabba puckar

Tiden bara flyger förbi och jag har mer koll på timmarna än vilken vecka det är idag. Men så går det ju när man har roligt! Skolan varvas med att jag nu officiellt har börjat jobba som Produktionsledare på Delorean – hur underbart roligt är inte det?! Våren är i luften och det kan inte bli så mycket bättre än såhär.

Veckan som gick avklarades första upplärningsveckan på jobbet, hängde lite på Guldägget som alla er andra och spenderade helgen med vänner och familj under årets första grillning! Sommaren kan inte komma snart nog!

Det är med glädje-blandad sorg examensdagen närmar sig mer och mer, och på årets sista Berghs Bar i veckan blev man nästan tårögd. Hur snabbt har detta egentligen gått? Helt sjuk, om jag får säga det själv. Det konstigaste är ju att vi har ju vetat om det hela tiden – att året på Berghs kommer att flyga förbi. Men man har inte kunnat göra så mycket åt saken…

Njut av alla dagar som kommer och kom ihåg att ”live your dream”

 

 

 

 

7 Replies to “Snabba puckar”

  1. Pingback: water ionizers
  2. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *