Sören Svensson Fredriksson

Vår KANONIDÉ gick tyvärr inte att göra… Vi ville göra ett krogkort, som man skulle föra över pengar på innan man gick ut, på kortet skulle det vara ett foto på ägaren och personens 6 första siffror i personnumret. På så sätt skulle man inte kunna bli id-kapad om man blev bestulen på sitt kort och inte bli av med mer pengar än man fört över på kortet. SSF älskade idén och vi skulle sätta igång, då Annika på SSF ringer och säger att krogarna inte tillåter detta som giltig id… Såklart. Nu idéar vi på nytt och Sören Svensson Fredriksson (SSF) föddes, en sjukt tråkig gubbe som rättar och ser till att ungdomar i samhället är rädda om sina personuppgifter.. I morgon väntas möte med vår ämnesansvarige Christopher Waldekrantz och sen lunch med vår handledare Magnus!

 

 

5 Replies to “Sören Svensson Fredriksson”

  1. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *