Sista veckan på Berghs

Då var slututställningen över och den sista officiella veckan på Berghs här! Ni som kom förbi i helgen, superkul! Ni som inte gjorde det? Ni missade verkligen någonting. Mer hektiska dagar får man nog leta efter, men gud vilket slit och engagemang varenda en lade ner! En stor applåd till studentbyrån som stod för planeringen av själva eventet! Fotograferingen stod syster Nora Curtis för och ni hittar lite bilder här och på Berghs Facebook.

Nu är det exakt 3 dagar kvar till vi tar examen från Berghs. Det är med ångest-fylld-glädje måste jag säga. Hur sjukt är det inte att det här året har flugit förbi?

Idag skall vi i PL klassen samlas och ha en liten avslutnings-pickning i Humlegården! Dessutom ska jag, Frida, Kajsa, Johan och Patrick intervjuas av Nätverket Piraya inför deras kommande utdelning av stipendiet ”Årets mest blivande produktionsledare” – tjohoo vad spännande!

Passar på att jobba lite de här dagarna när vi inte har några lektioner också, känns ganska befriande med lite miljöbyte från rum 34 där vi spenderade mycket tid under utställningen ha ha…

Over and out. Nu behöver jag SOL! 🙂

 

7 Replies to “Sista veckan på Berghs”

  1. Pingback: water ionizers
  2. Pingback: best bottled water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *