Hillary på Twitter!

Igår dök Hillary Clinton upp på Twitter. Och hon gjorde det med en underbar självdistans.

Som bakgrundsbild valde hon ett foto på sig själv när hon sms:ar, en ikonisk bild som gett upphov till memet ”Texts from Hillary”, som är exempel på komiska sms som Hillary skulle kunnat tänkas skicka.

Som första tweet tackade hon skaparna till memet och taggade med #tweetsfromhillary.

Hennes bio är också full av intressanta referenser. Hur många före detta utrikesministrar beskriver sig själva med ord som hundägare, hårikon, byxdresskännare och glastaksspräckare?

Visst hade man velat se Hillary och Bildt i en sprituell twitterbeef?

Förkortningen TBD står för To Be Decided, vilket antyder att hon kan tänkas ställa upp som presidentkandidat i nästa val. Yay! Då hade man velat se glastaket spräckas med en sjuhelvetes knall.

Och apropå könsroller, jag hade faktiskt inte koll på att Dr Phil värdemässigt hörde hemma i forntiden.

När jag hittade den tweeten igår var det EN av hans över miljonen followers som gett svar på tal. Nu är de några fler, men de tillkommande är just nu uteslutande svenska.
Är Sverige världens enda genussamvete?

One Reply to “Hillary på Twitter!”

  1. Jag bor i USA sedan många år och är gift med en amerikan. Han är för jämställdhet och kvinnors rättigheter osv, men gud nåde den som kallar honom för feminist. Det är ett dåligt ord i hans öron – det är bara rabiata lesbiska kvinnor som är feminister. Suck… Det här landet har definitivt mycket kvar att lära.

Comments are closed.